Hisano, Ai
著者名典拠詳細を表示
著者の属性 | 個人 |
---|---|
一般注記 | USMARC:Hisano, Ai. Visualizing taste, 2019: ECIP title page (Ai Hisano) USMARC:Kyoto University Academia website, viewed April 25, 2019 (Ai Hisano is a senior lecturer at the Graduate School of Economics at Kyoto University, Japan. She was a Newcomen postdoctoral fellow at Harvard Business School, 2016-17. She received a BA and MA in American Studies from the University of Tokyo, Japan, and a PhD in History from the University of Delaware. Hisano's research interests include business history, the history of capitalism, the history of technology, and environmental history.) SRC:Visualizing taste : how business changed the look of what you eat / Ai Hisano (Harvard University Press, 2019) 京都大学教育研究活動データベース(2019.12.23閲覧)によりSF(久野, 愛)を追加 東京大学大学院情報学環准教授(2021.6現在) EDSRC:よくわかるアメリカの歴史 / 梅崎透, 坂下史子, 宮田伊知郎編著(ミネルヴァ書房, 2021.6)により現職を追加 |
から見よ参照 | 久野, 愛<ヒサノ, アイ> |
コード類 | 典拠ID=AU00553134 NCID=DA19374899 |
1 | 視覚化する味覚 : 食を彩る資本主義 / 久野愛著 東京 : 岩波書店 , 2021.11 |