図書館へ購入を依頼する

このページのリンク

Modern meals : teacher's annotated ed. : [textbook USA science secondary] / Roberta L. Duyff, Doris Hasler, Suzanne Sickler Ohl

資料タイプ 図書
出版者 New York : McGraw-Hill School Division
出版年 c1990
大きさ 64, 638 p. : ill. (some col.) ; 26 cm

所蔵情報を非表示


教育図:19階書庫3 K853||59S||6T 016401431

書誌詳細を非表示

一般注記 Includes index
Summary: A senior high textbook focusing on nutrition, meal planning, managing food resources, and the preparation and serving of meals
著者標目 *Duyff, Roberta Larson
Hasler, Doris
Ohl, Suzanne Sickler
件 名 LCSH:Cookery
LCSH:Nutrition
LCSH:Food
分 類 LCC:TX663
DC20:641.3
書誌ID BB00034384
ISBN 007047785X

 類似資料